Trapista Tapas
Trapista-ropogós
Karácsonykor a salátát sajtkosárba tettem, de nem gondoltam, hogy ekkora karrier áll előtte.
A kosarak már azelőtt elfogytak mielőtt salátát bele tehettem volna, de ez csak a kezdet volt.
Onnantól kezdve állandóan reszelt sajtot kellett sütnöm, minden este, és ez azóta tart. Minden vendég imádja, könnyű elkészíteni, és reszelt sajton kívül semmi sem kell hozzá. Mikor nagyon cizellálni szeretném akkor chilit vagy oregánót, vagy köményt szórok rá.
Boros beszélgetős estéken nálunk mindig ez készül, és már a szemtelenebb vendégek külön személyes ízesítéssel kérik.
Minden reszelt sajtból elkészíthető, de a legjobb ha Tolle reszelt sajtból készítem.
Hozzávalók:
Értelmes beszélgető partnerek, jó hangulat, jó bor.
Továbbá
Tolle reszelt sajt (sok)
Nagyméretű (teflon) serpenyő
Fűszererk:most chili
Közepes erősségűre kapcsolom a főzőlapot, ráteszem a serpenyőt, beleszórom a sajtot arra rászórom a chilit. Mikor megpirult, akkor elég szilárd ahhoz, hogy meg lehessen fordítani, és pirulásig sütöm a másik felét is.
Gourmandlizard
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
2 megjegyzés:
Szia!
Nem simán csak megolvad? Megpirul? Azt hittem a sajton, meg fűszeren kívül más is kell...
megnézem mégegyszer, ha tényleg ilyen, még a héten kipróbálom :)
És leakasztok pár bort is, mert az tényleg kell mellé.
És amúgy jó a blog!
Üdv:
Gil
gvkuuec
Gil!
Megolvad, megpirúl, és ropogós lesz. Elsőre érdemes Tolle reszelt sajtból készítened. köszönöm a dícséreted:)Remélem szeretni fogod, és ha van kedved megirhatnád, hogy sikerült.
Gourmandlizard
Megjegyzés küldése