2009. április 28., kedd

Pacalvadász csőre tölts!

Pacalvadásznak Ajánlva

Gyulakeszi



Pacalvadászra gondoltam rögtön ezzel a hellyel kapcsolatban, és ezt a posztot neki ajánlom. A vendéglátó egységet meg szigorúan mindenkinek a figyelmébe ajánlom.



Kétszer akartam kipróbálni ezt a helyet amiből csak egyszer jártam sikerrel. Mindkét alkalommal a motiváció a velős pirítós volt, amit feltétlenül meg kell kóstolni…bár se a pirítóst, se a velőt nem szeretem. Megkóstoltam és azt kell mondanom, hogy már nagyon szeretem ezt a párosítást.



A vendéglátó egység egész évben nyitva van reggel nyolctól este nyolcig, kivétel akkor, amikor Editke szabadságra megy. Természetesen első látogatásomat arra az egy hétre időzítettem. Második alkalommal már nyitva volt a hely és a kajára várós fázisban, rögtön megtudtam, hogy a nagy hatalmú igen tisztelt mindenhatót itt Editkének hívják, aki a hely tulajdonosa, illetve főnöke is.



Gyönyörű környezetben, nádtetejű házacska, szép terasz, jó levegő…kedves udvarias gyors kiszolgálás jellemző a helyre, a tisztaságon kívül.

Parkolni nagyon jól lehet a külön erre a célra kialakított parkolóban.

A system a következő:pultnál megrendeljük a tábláról kiválasztott ételt italt, fizetünk, megfogjuk a kis italunkat és helyet foglalunk egy asztalnál, aztán rövidest megérkezik a rendelésünk.

Az adagok nem gyomorfekélyeseknek lettek kitalálva, ezért elég nagyok.

A legtöbb étel helyi alapanyagokból készül, tehát kitűnő az ételek íze.

Az árak nagyon barátságosak.


A hely Gyulakeszin a főút mellett található, el nem téveszthető.




--
GourrmandLizard

5 megjegyzés:

Pacalvadász írta...

Jó estét!

Köszönjük Razirappel a Pacalvadásznak címzett postot! Ez éppen nekünk való lenne, bár sajnos Gyulakeszi kicsit kiesik a szabványos útvonalainkból. Meg aztán kíváncsivá tettél, hogy vajon mit lehet ráküldeni egy ilyen fain velős pirítósra?

MGL írta...

...a hétvégén újra felkeresem a vendéglátó egységet...de nem csak azért mert árak kimentek a fejemből hanem a kolbászért..nyilván azért nem emlékszem az árakra, mert nem tettek mély benyomást rám.:)
Még szándékozom rátok gondolni ám:)....és az útba fog esni azt garantálom:)

Névtelen írta...

300 ft a velős piritós, de a csülköt próbáld ki, na az Fasza!!

Névtelen írta...

360...bocsánat

MGL írta...

...sajnálom, hogy nem jegyeztem meg..

MGL