2008. január 5., szombat

Békák békája

2008 január elsejétől…


2007. Legszebb brekije-lehet hogy a VKF-re érkezett?


Nekem egyetlenegy kérést kéne betartanom.
„……annyiszor kértelek már, hogy ne legyen itthon élelmiszer. Így sose fogok beleférni a ruháimba. Ha valamit készíteni szeretnél akkor menj el vedd meg hozzá ami kell, és add oda valakinek. Belekerülök egy spirálba és meg sem állok a 200 kilóig….”
Naponta kell ezt hallgatnom, és már csak azért is üdvös lenne betartani, mert nem kéne ezt hallgatnom. Pedig egészségesen, lightosan, liszt és cukor nélkül készítek mindent amit lehet amit meg nem lehet olyat nem is főzök. Kenyér ebben a lakásban sose volt, (leszámítva Karácsonykor a vendégek miatt, de azt édesapám készítette) persze sütöttem, de akkor azt elajándékoztam.
Megpróbálom betartani! Megteszem érte!-bár már kezdem átérezni azt amit a heroinisták éreznek, csak attól ahogy leírom ezeket a sorokat.
Amit biztos betartok: folytatom a cukor, liszt mentes, egészséges, finom, de diétás alapanyagok keresését. Megpróbálok azért néha pl. fruktózt használni akkor is ha nehezemre esik, és fizikai fájdalmat érzek. Táplálék kiegészítő szénhidrát mentes fehérje porból létre fogok hozni legalább 1 édességet.





Gourmandlizard

3 megjegyzés:

Cukroskata írta...

Nézd meg ezt a muffint. 1 darabban csak 75,8 Kcal energia, és 9,3 gr szénhidrát van.
http://cukroskata.blogspot.com/2007/11/gesztenyemuffin.html

MGL írta...

Megnéztem, és nagyon szép:) és szénhidrát szegény is.A gesztenyét meg nagyon-nagyon szeretem...és van is itthon cukrozatlan massza is, meg egész gesztenyém is...meg felesleges tojásfehérjém is....

Cukroskata írta...

Akkor mindent bele :-) nagyon gyorsan elkészül