2008. március 30., vasárnap

Férfiak

Új nemzedék-Férfiak




Leszaladtam a boltba borért de nem tudtam mit is akarok inni. Teljesen természetesen felkeltette az érdeklődésemet néhány palack, amire Új generáció volt írva.
Nagyon bizalom gerjesztő, energikus szemű nagyon jóképű férfiemberek portréjával voltak felmatricázva. Mit csinál ilyenkor egy egészséges nőlény….
1. Örül hogy végre kiszolgálják a nők ízlését is-és végre szexi férfiakkal akarnak nekünk valamit eladni Martinin kívűl.
2. Észleli hogy több „fajta” férfi mosolyog megnyerően a polcról.
3. Még jobban örül a nőlény-hogy még választhat is, sőt…egymás után kipróbálhatja az összeset.
4. Vesz magának ilyen fajta megnyerő férfit meg olyanfajtát….
5. Hazamegy és megosztja a nagyon jó élményeit az otthoniakkal és barátnőivel.
6. Kicsit behűti mert higgadtan jobb…és előkészíti a sajtokat mert az meg szoba hőmérsékleten jó
7. Kinyitja a bort és nagyon elégedett, türelmetlen, izgatott.
8. Megkóstolja a bort és csalódik- megkóstolja megint mert nem akarja elhinni amit érez de aztán keres egy olyan bort, amin nincsen semmilyen hímnemű egyed-behűt-kinyit-sajt elővesz stb..
9. Soha többet nem vesz olyan bort, amin megnyerő fiatalemberek mosolyognak, mert eszébe jut hogy mekkora csalódásokat okoztak neki ezek a férfiak, amiért még fizetett is.
10. Felhívja az összes barátnőjét, hogy nehogy ugyanebbe a hibába essen, és megállapítja hogy mégis a férfiaknak áll ez a világ.

Gourmandlizard

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia

Átérzem a csalódást....nálunk is kinyilt egy jól bevált régi barát.Járt utat a járatlanért....

Csillagszemű

Piszke írta...

de akkor is nagyon megnyerőek... bor ide vagy oda.. meg kell venni az üveget és csak esztétikailag nézegetni a konyhában ...:)))

MGL írta...

Még nem dobtam ki az üvegeket-:)
eszembe jutott egy Ákos dal:"Nem biztos hogy jót tesz Neked ha kiszolgálják az ízlésedet"-minden esetre legalább elkezdték kiszolgálni az ízlésemet...Minden kezdet nehéz... remélem legközelebb már az üveg tartalma is jó lesz-és megtalálom az IGAZIT!


Gourmandlizard