2007. szeptember 20., csütörtök

Szárított paradicsom túrbó stílusban




Szárított paradicsom túrbó stílusban


Valjuk be hogy az aszalt paradicsom nagyon jó íz. Ahogy látom a bloggereknél nagyon divatos is, ezért miért pont én maradnék ki az otthoni készítéséből.
Be kell vallanom hogy nagy hiba volt elkészíteni, mert azóta csak arra tudok gondolni, és ez nem jó...eltereli a gondolataimat a fontos dolgokról.
A paradicsom még augsztus 20. készült- akkor amikor nagyon sok dolgom akadt ezért nagyon sietnem kellett.


Receptúra


Végy annyi paradicsomot amennyi a legnagyobb tepsidbe belefér, ha lehet kicsit többet.
Vágd félbe és vájd ki a belét.
Rakosgasd szépen a tepsibe és szord meg Francia fűszer keverékkel jó alaposan.
320 fokon süsd ameddig összeesik.
Majd járj el úgy mint a Nagy Paradicsom Aszaló könyvben meg vagyon írva és szárítsd.
Cserébe aszalt paradicsomot kapsz mely nem hízlal, és egészséges csak nagyon kevés:(

Gourmandlizard

Nincsenek megjegyzések: